Amilyen karácsonyfát választasz, olyan a személyiséged!

Aki műfenyőt választ az összeszedett és praktikus. Aki nagy karácsonyfát választ, az ambiciózus és sikerekre vágyik. Az általad választott fa és a díszítési mód rengeteg dolgot megmutat, amit talán eddig még nem is tudtál magadról.

Műfenyő

Azok akik műfenyőt választanak nagyon praktikusak. Mindent a lehető legegyszerűbben akarnak megoldani és ennek köszönhetően nagyon jól szervezik az életüket. Mindig az egyszerű megoldásokat keresik, nem bonyolítják túl az életüket.

5 perces epres édesség recept sütés nélkül (kattints ide) mutatunk egy egyszerű és elronthatatlan receptet! Nem lehet megunni ezt a finomságot

Nagy fenyő

Ha általában akkora fenyőt választasz, ami alig fér be a lakásba, akkor ambiciózus vagy. A nagy feladatoktól sem riadsz vissza. Könnyen kezeled a kihívásokat, mert tudod, hogy mindenre van megoldás. Megpróbálsz mindent a legjobb tudásod szerint csinálni.

Formátlan fa

Te azt a fát választod, amit mindenki otthagy, mert úgy gondolod, hogy megérdemli, hogy szépen feldíszítsék. Optimista és egyedi személyiség vagy, aki még művészi vénával is meg van áldva. Mindenből megpróbálod a legjobbat kihozni.

Szimmetrikus fa

Órákon át keresed a tökéletes fát, ami teljesen szimmetrikus, ez azt bizonyítja, hogy maximalista vagy. A legjobbra vágysz mindenből. Teszel is azért, hogy körülötted minden olyan legyen, amilyet te elvársz. Szereted a szép dolgokat.

Rengeteg izzó a karácsonyfán

Érdekes személyiség vagy, aki szeret a figyelem középpontjában lenni. Szereted a szép dolgokat és arra törekszel, hogy amit megcsinálsz az a lehető legjobb legyen, időnként szeretsz felülmúlni másokat.

Minél több dísz a karácsonyfán

Ha a te fád egy tároló, amin minden dísz elfér, amit eddig összegyűjtöttél, akkor te egy nyugodt ember vagy, akit nem érdekel, hogy mit gondolnak róla mások. Nem akarod, hogy mások mondják meg neked mi a divat, meg van a saját elképzelésed a dolgokról.

Egy általad készített karácsonyfa

Nem vágysz egy olyan fára, amilyen mindenkinek van? Akkor te egy kreatív személyiség vagy, aki nem csak egyedi, de még művészi hajlamai is vannak. Nem szereted a szokványos dolgokat, jobban szereted a szokatlan és érdekes dolgokat.

Hagyományos karácsonyfa

A hagyományos fa kedvelői szeretik a kényelmes és biztonságos életet. A családod számodra a legfontosabb. Magabiztos vagy, nem hagyod, hogy mások befolyásoljanak, határozott vagy, aki nem könnyen változtatja meg az elképzeléseit.