Hajdúsítás otthon egy innovatív készülékkel

hajdúsítás
hajdúsítás

Melyik nő ne vágyna erőtől duzzadó hajkoronára, ami dús tincsekben hullik a vállára? Ma már megvannak a megfelelő eszközök arra, hogy még a vékonyszálú, lelapulásra hajlamos hajat is dússá tegyük. Ugyanakkor nem mindegy, hogy melyik megoldás mellett tesszük le a voksunkat. 

A hajdúsítás otthoni verziója nagyon trendi, hiszen csak egy hajdúsító készülékre van szükségünk hozzá. Az viszont már más kérdés, hogy a dúsabb hajért milyen árat kell fizetnünk? És itt most nem a gép árára gondolunk, hanem arra, hogy a sokadik használat után milyen mértékben károsodnak a hajszálaink? 

Miért annyira különleges ez a készülék? 

A Cirrus Wave Styler hajformázó kefe használatakor nem éri magas hő a hajadat. Többnyire az otthoni hajformázás azt eredményezi, hogy a hajszálak elgyengülnek és töredezetté válnak. Ennek oka, hogy a hajunk nem bírja a nagy hőmérsékletű levegőt, amit a hagyományos hajdúsítókkal fújunk rá. Ez az innovatív kefe forgó fogakkal formázza meg a hajunkat, ami azt jelenti, hogy roncsolás nélkül képes tartást adni neki. 

Hogyan használd a Cirrus Wave Syler hajformázót? 

A Cirrus Wave Syler hajformázó kefe használata borzasztóan egyszerű. Tedd a hajadba úgy, mintha meg akarnád fésülni, majd pedig nyomd be a kefe szárán lévő fület. A fogak máris elkezdik az intenzív forgó mozgást, aminek hatására felborzolják a hajszálaidat. Ez olyan lesz, mintha a fodrászod tincsenként elkezdené tupírozni a hajadat, csak a gép ezt sokkal gyorsabban teszi. Ez által a hajdúsítás otthon is nagyon gyors lesz. Ha kész vagy egy tinccsel, akkor tedd át a kefét egy másikra és ezt a műveletet ismételgesd. 

Nem feltétlenül kell a teljes hajadra használnod, alkalmazhatod csak az alsó vagy csak a felső rétegeken is. Csak a fantáziád szabhat határt annak, hogy ezzel az innovatív eszközzel milyen frizurát készítesz magadnak. A használatával igazi élmény lesz a hajdúsítás otthon. 

A tökéletes végeredmény érdekében használhatod a kedvenc hajformázó termékeidet. Például krémet, habot vagy zselét is kenhetsz a hajadra. Ha nemcsak a hajformázót, hanem a hajszárítódat is használod, akkor extra dús hatás érhetsz el. Csak fújj be levegőt a hajtincseid alá! A végén pedig érdemes fixálnod a munkádat egy megfelelő erősségű hajlakkal. 

Láthatod, hogy az otthoni hajformázás szinte gyerekjáték. Ha kéznél van egy hajdúsító gép, akkor nincs szükség arra, hogy elmenj fodrászhoz. Csak arra kell odafigyelned, hogy olyan készüléket válassz, amivel amellett, hogy könnyedén tudsz dolgozni nem teszel kárt a hajszálaid szerkezetében.